12 Ιανουαρίου 2015

Μια συμπαθητική κοπέλα, που η ομορφιά της δεν «περνάει» καλά στο γυαλί

Γιώργος Δουατζής: Ο καλύτερος των «πέντε». Σοβαρή εμφάνιση, καλή άρθρωση, δέσμιος όμως του χειρόγραφου στις πρώτες εμφανίσεις.

Μαίρη Χατζάκη: Πιο έμπειρη από τους άλλους τέσσερις με λιγότερο τρακ. Πολλοί είπαν ότι ακολουθεί το στυλ Κανέλλη.

Σπύρος Χατζάρας: Κάπως απείθαρχος στις κινήσεις. Βιάζεται στην εκφώνηση, αλλά έχει καλή τηλεοπτική παρουσία.

Έλλη Στάη: Μια συμπαθητική κοπέλα, που η ομορφιά της δεν «περνάει» καλά στο γυαλί. Εξαφανίστηκε κυριολεκτικά δίπλα στην Εύη Δεμίρη.

Μιχάλης Θεοδωρίδης: Πολύ άνετος στο φακό, με σωστό τονισμό, προκάλεσε διαμαρτυρίες τηλεθεατών για το στυλ του. Θα «κοπεί»;
Μπόνους

Σπύρος Χατζάρας: 26 χρόνων, ανύπαντρος. Τελειόφοιτος Βιομηχανικής, εκδότης των περιοδικών «Καλλιτεχνική επιθεώρηση», «TARKIDI». Δούλεψε στα έντυπα «Ελευθεροτυπία», «Ριζοσπάστης» και «Αντί» στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Γνωρίζει αγγλικά και είναι καθηγητής της Ιστορίας Θεάτρου στη Σχολή Κατσέλη.

«Το καινούργιο δεν το φέρνουμε εμείς. Την νέα νοοτροπία της ΕΡΤ τη διαπίστωσα από τον τρόπο που με προσέλαβαν. Διάβασα στην «Ε» πως γίνονται δοκιμές νέων τηλεπαρουσιαστών, και χωρίς να γνωρίζω κανέναν απ' την ΕΡΤ έγραψα στον σταθμό αναφέροντας πως ήμουν ο πρώτος που πέτυχα στον διαγωνισμό του Χορν το '74 χωρίς να με προσλάβουν. Την επόμενη με κάλεσε ο κ. Κατσίμης για δοκιμαστικό.

Εγώ θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στην πρόσκληση να υλοποιήσουμε το όραμα της Αλλαγής. Να την κάνουμε κατανοητή σε κάθε νοικοκύρη».

Ελευθεροτυπία, 4 Ιανουαρίου 1982

Δεν υπάρχουν σχόλια: