17 Σεπτεμβρίου 2007

Το πιο καλτ προεκλογικό ποστ

ΦΕΥΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - Ο Γιώργος έβαλε στοίχημα για νίκη με πάνω απο 2 μονάδες διαφορά....
Τα τελευταία νέα; Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε το μεσημέρι στους δημοσιογράφους - με τους οποίους συνέφαγε - ότι γνωρίζει την προπαγάνδα της ΝΔ και "βάζει στοίχημα" ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο νικητής των εκλογων με πάνω απο 2 μονάδες διαφορά (απαντώντας στις...δημοσκοπήσεις της ΝΔ) επικαλούμενος τις δικές του γνώσεις περι των δημοσκοπήσεων.
Η αλήθεια είναι ότι ήδη πολλοί υπουργοί έχουν αδειάσει τα γραφεία τους και ετοιμάζονται να παραδώσουν.....Τα παραμύθια της χαλιμάς, τελείωσαν.
Αυτή ήταν η εισαγωγή, ακολουθεί το ψητό.
Πριν απο λίγο μάθαμε για δημοσκόπηση -σημερινή - που πήρε μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο. Σε αυτή το ΠΑΣΟΚ είναι "πάνω απο μια μονάδα μπροστά απο την ΝΔ", το ΚΚΕ μια μονάδα πάνω απο τα προηγούμενα ποσοστά του(δηλαδή κοντά στο 6%), μετά έρχεται το ΛΑΟΣ που μπαίνει στη βουλή και τελευταίος ο ΣΥΝ που θα δώσει μάχη, αλλά τελικά θα μπει.

Ολα δείχνουν ότι αύριο ΠΟΛΛΟΙ θα εκπλαγούν και μάλιστα πολύ άσχημα. Ο λαός - που τόσες ημέρες είναι...βουβός - θα δώσει την δική του απάντηση και στα έμμισθα παπαγαλάκια (τις σφουγγαρίστρες της εξουσίας).
Πολλοί θα εκπλαγούν και μάλιστα πολύ άσχημα
I rest his case και πάω να απλώσω τα σφουγγαρόπανα μπας και στεγνώσουν μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: